facebook
twitter
youtube
pinterest
instagram

Politica privind cookies

© 2019 Puntodistile 

S.C ABBRACCIO S.R.L, J40 / 7667/2016, CUI: 36148580

Termeni si conditii

d1a783a0842b6f798041119c456c3b3b4ad13emv2
03/09/2019, 12:12

guardaroba capsula, guardaroba autunno, stile, come creare outfit, idee outfit autunno, autunno 2019EDIT---Garderoba-capsula-atemporala-cu-o-nota-sic-si-moderna-
EDIT---Garderoba-capsula-atemporala-cu-o-nota-sic-si-moderna-
EDIT---Garderoba-capsula-atemporala-cu-o-nota-sic-si-moderna-
EDIT---Garderoba-capsula-atemporala-cu-o-nota-sic-si-moderna-
EDIT---Garderoba-capsula-atemporala-cu-o-nota-sic-si-moderna-
EDIT---Garderoba-capsula-atemporala-cu-o-nota-sic-si-moderna-
EDIT---Garderoba-capsula-atemporala-cu-o-nota-sic-si-moderna-


 Este minunat sa iti pastrezi propriul stil. Te ajuta sa salvezi timp si bani si iti da mai multa incredere in tine. O serie de piese vestimentare selectionate cu atentie, care avantajeaza mai multe tipuri de silueta, lucrate cu materiale adecvate maiEste minunat sa iti pastrezi propriul stil. Te ajuta sa salvezi timp si bani si iti da mai multa incredere in tine. O serie de piese vestimentare selectionate cu atentie, care avantajeaza mai multe tipuri de silueta, lucrate cu materiale adecvate mai multor anotimpuri si usor de combinat intre ele, poate functiona in diverse situatii, de la cine romantice, la iesiri cu prietenele si chiar si la birou. 

Cu toate acestea, unele zile par pur si simplu perfecte pentru o schimbare. Mai ales la inceput de sezon, atunci cand noi tendinte contamineaza noile colectii ale brand-urilor tale preferate. Aceste zile nu trebuie sa devina capricii trecatoare costisitoare, ci ocazii perfecte de a-ti innoi propriul look, integrand noi elemente de stil.

Unul dintre secretele care se ascund in spatele unei garderobe atemorale cu adevarat functionale, dar in acelasi timp chic si moderna, consta in a o construi in jurul unei serii de piese vestimentare de baza, carora sa le poti alatura cu usurinta unul sau doua elemente, haine sau accesorii, care sa reflecte unele tendinte ale noului sezon.

De exemplu, adaugand o bluza cu imprimeu floral in nuante de roz piersica unei garderobe capsula formata din piese vestimentare de baza, simple si clasice, in culori neutre, poti crea tinute moderne, in stiluri complet diferite, ce pot fi purtate in diverse situatii si ocazii. 

Mai jos gasesti patru tinute complete, dintre care una eleganta si romantica, una pentru birou, o alta indrazneata si adecvata oricarui moment al zilei si una cu un aer sportiv, potrivita pentru o iesire cu prietenele:    


Am utilizat accesorii diferite pentru a face tinutele propuse mai interesante, insa garderoba capsula se poate reduce la 13 piese, ramanand la fel de functionala: 


Tu cum ai combina aceste piese si accesorii? Povesteste-mi in comentarii!  
Distribuie acest articol si afla cum le-ar purta prietene tale.


Acest post contine link-uri afiliate. Asta inseamna ca, in cazul in care cumparati ceva dupa ce ati facut clic pe unul dintre link-urile prezente pe aceasta pagina, este posibil sa primesc un comision, fara niciun cost suplimentar pentru voi. Va multumesc pentru sprijin!1
Create a website