facebook
twitter
youtube
pinterest
instagram

facebook
twitter
youtube
pinterest
instagram

Politica privind cookies

© 2018 Puntodistile 

S.C ABBRACCIO S.R.L, J40 / 7667/2016, CUI: 36148580

Termeni si conditii

d1a783a0842b6f798041119c456c3b3b4ad13emv2

Termeni si conditii

 

1. Introducere

2. Detalii despre plata

3. Detalii referitoare la efectuarea serviciilor

4. Drepturi de autor

5. Politica de confidentialitate

6. Informare cu privire la protectia datelor cu caracter personal

7. Politica de utilizare a fisierelor de tip cookie

8. Calitatea serviciilor de hosting – erori de functionare

9. Dispozitii finale

 

1. Introducere

 

Site-ul www.puntodistile.com, este proprietatea S.C ABBRACCIO S.R.L, cu sediul in Bucuresti, Str. Campia Libertatii, nr. 6, Bl. PM 52, Sc. C, Ap 127,  Sector 3, înregistrată la ONRC sub numarul: J40/7667/2016, CUI: 36148580 si va fi numita in continuare VANZATOR.

 

Folosirea, inclusiv vizitarea si cumpararea serviciilor de pe site-ul www.puntodistile.com, presupune acceptarea in totalitate si de fiecare data cand accesati site-ul nostru a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii. Va invitam sa cititi cu atentie tot documentul Termeni si Conditii pentru a fi in cunostinta de cauza in momentul in care finalizati o comanda. Vanzatorul, SC ABBRACCIO SRL, isi asuma dreptul de a modifica in orice moment aceste prevederi fara a fi necesara o notificare prealabila a Clientului. Clientul are acces permanent la cea mai recenta versiune si poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita „Termeni si conditii”.

 

Vanzatorul garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.puntodistile.com si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei ABBRACCIO SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

 

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre www.puntodistile.com este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Vanzator, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului Vanzatorului.

 

 

   2. Detalii despre plata

Plata serviciilor se poate efectua online, prin PayPal sau transfer bancar.

Pentru transfer bancar, va vom trimite datele de plata prin e-mail, in urma solicitarii unui serviciu.

In vederea emiterii facturii, este necesar sa ne transmiteti, dupa caz, datele de facturare pentru persoana fizica (nume complet si cod numeric personal) sau persoana juridica (datele de identificare ale societatii).

Conform ordonantei de urgenta UG 34/2014, exista un termen de 14 zile in care puteti solicita anularea serviciilor si returnarea contravalorii acestora, in cazul in care serviciile nu au fost efectuate si anularea are loc cu cel putin 48 de ore inaintea unei programari existente.

Toate plăţile se încasează în euro (€).

 

 

   3. Detalii referitoare la efectuarea serviciilor

Pentru programarea unei intalniri online, este necesara achitarea unui avans de minim 50% din valoarea serviciului.

Plata avansului reprezinta confirmarea ferma pentru programarea solicitata.

Avansul nu este rambursabil; el va ofera garantia rezervarii programarii in data si la ora alese, in limita timpului disponibil.

Orice modificare a acestei date si ore,  din partea clientului, se va face cu minim 48 ore inaintea intalnirii programate.

Orice anulare a intalnirii anuntata in termen mai mic de 48 de ore atrage dupa sine consumarea serviciului programat.

Intalnirea se poate reprograma de catre client o singura data in baza avansului achitat.

A doua reprogramare a unei intalniri realizata de catre client, se poate face doar cu plata integrala a serviciului.

In cazul in care si a doua reprogramare se anuleaza, contravaloarea serviciul nu se ramburseaza.

In cazul solicitarii unui serviciu oferit prin alte canale disponibile (e-mail, WhatsApp, etc.), este necesara achitarea in avans a contravalorii totale a serviciului.

Imaginile si link-urile folosite in materialele trimise clientului sunt proprietatea unor terzi, precum magazine online, etc. Acestea au scopul de a ilustra in mod clar si eficient sfaturile si recomandarile oferite in urma solicitarii clientului si vanzatorul nu isi asuma dreptul de autor asupra acestora, dar nici responsabilitatea legata de posibile variatii de culori, dimensioni, disponibilitate etc. pe care le pot prezenta acestea.

Realizarea platii reprezinta consimtamantul clientului asupra acestor conditii.

 

Orice neregulă se va transmite către info@puntodistile.com. In cazul in care aceasta nu se poate solutiona in mod amiabil, poate fi semnalata, conform Regulamentului nr.523/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de achizitie online, catre platforma SOL sau ANPC.

Puntodistile desfasoara activitati de consultanta conform cod CAEN 2017 prin

S.C ABBRACCIO S.R.L, cu sediul in Bucuresti, Str. Campia Libertatii, nr. 6, Bl. PM 52, Sc. C, Ap 127,  Sector 3, înregistrată la ONRC sub numarul: J40/7667/2016, CUI: 36148580

 

 

   4. Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.puntodistile.com – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea ABBRACCIO  SRL si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul ABBRACCIO  SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.puntodistile.com numai in limitele metionate in prezentul document.

 

 

   5. Politica de confidentialitate

Prin inregistrarea ca membru al site-ului sau prin plasarea unei comenzi, cunoscand prevederile Legii nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, clientul si/sau membrul este de acord cu prelucrarea datelor sale cu caracter personal in scopul administrarii calitatii de membru al site-ului si/sau al contractului de vanzare-cumparare incheiat la plasarea unei comenzi si cu primirea oricaror comunicari din partea Vanzatorului, pentru realizarea activitatilor de comunicare și marketing prin e-mail. Acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal este dat si pentru perioada ulterioara incetarii calitatii de membru si/sau a contractului de vanzare cumparare in scopul comunicarii anumitor oferte prin e-mail.

Clientul si/sau membrul, in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal are drept de acces, de opozitie si de interventie asupra datelor si isi poate exercita aceste drepturi adresandu-se Vanzatorului. Clientul si/sau membrul a fost informat de faptul ca datele sale cu caracter personal ar putea fi transmise catre terti, catre autoritatile competente si/sau catre autoritati publice centrale, locale, in conditiile legii, la solicitarea legal justificata a acestora.

Vanzatorul aduce la cunostinta Clientului si/sau membrului ca isi desfasoara activitatea in conformitate cu prevederile Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora și în conformitate cu  decizia nr. 200 din 14 decembrie 2015 privind stabilirea cazurilor de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru care nu este necesară notificarea, precum şi pentru modificarea şi abrogarea unor decizii.

Website-ul www.puntodistile.com va garanteaza confidentialitatea informatiilor. Noi respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (procesarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin.

                                                                                          

Care sunt informatiile de care avem nevoie?

Pentru a putea procesa în condiții optime comenzile online avem nevoie de urmatoarele informatii despre Dvs.: nume, prenume, adresa e-mail si numar de telefon.

In plus, in functie de cererea personala, este posibil sa va solicitam, prin e-mail, Telegram sau WhatsApp, una sau mai multe poze de-ale voastre, precum:

Doua poze ale fetei: 1 frontala + 1 profil (parul prins/ fara accessorii)

Doua poze full body: 1 frontala + 1 profil (purtand haine stramte, de aceeasi culoare)

Masuri: umeri – bust – talie – solduri (optional: inaltime + greutate)

Optional: una sau mai multe poze frontale – full body (purtand outfit-urile preferate)

Informatiile solicitate vor fi folosite pentru procesarea comenzii dumneavoastra si pentru a va aduce la cunostinta eventualele modificari ale functionarii website-ului. De asemenea, putem obtine informatii referitoare la numarul de utilizatori ai website-ului sau informatii care ne pot ajuta sa il imbunatatim sau sa il dezvoltam. Daca aveti comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentilitate, va rugam sa ne contactati pe e-mail.

 

 

   6. Informare cu privire la protectia datelor cu caracter personal

Clientii Abbraccio (persoane fizice care au derulat tranzactii prin www.puntodistile.com, cei care s-au abonat la newsletter sau cei care au cont pe website-urile www.abbraccio-shop.ro si www.puntodistile.com), iau la cunoștință că datele lor personale incluse în formularul de înscriere vor fi prelucrate de către S.C ABBRACCIO S.R.L, cu sediul in Bucuresti, Str. Campia Libertatii, nr. 6, Bl. PM 52, Sc. C, Ap 127,  Sector 3, înregistrată la ONRC sub numarul: J40/7667/2016, CUI: 36148580, în calitate de operator de date cu caracter personal, în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – GDPR), cu Legea de punere in aplicare a prevederilor GDPR și/sau cu orice alte decizii pe care le poate emite Autoritatea Națională de Supraveghere a Protecției Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) cu privire la protecția datelor cu caracter personal.

1. Scopurile și temeiul juridic al prelucrării

Datele Personale sunt prelucrate de către Abbraccio în următoarele scopuri și având la bază următoarele temeiuri juridice:

- în scopul vanzarii de bunuri si servicii in mediul online care sunt incluse in obiectul de activitate al Abbraccio. În acest caz, prelucrarea Datelor Personale este necesară pentru ducerea la indeplinire a cumpararii de bunuri prin comert online. Temeiul juridic pentru aceste operațiuni de prelucrare este contractul incheiat prin mijloace electronice, incheiat prin efectuarea comenzilor de achizitie bunuri si servicii de catre persoana vizata si prin acceptarea comenzii de catre Abbraccio, cu respectarea prevederilor legale in materia comertului online;

- în scopul includerii persoanei vizate în diverse campanii și comunicări de marketing derulate de Abbraccio prin următoarele activități de marketing: (i) primirea de informatii si noutati comerciale (acopera: trimiterea prin posta, email, telefon, SMS de mesaje de marketing generale, oferte promotionale, cupoane și/sau prin intermediul aplicatiei mobile, când va deveni operabilă); (ii) oferte si discounturi personalizate (acopera: trimiterea prin posta, email, telefon, SMS, de mesaje, oferte promotionale, cupoane). Temeiul juridic pentru aceste operațiuni de prelucrare este consimțământul persoanei vizate, în măsura în care acest consimțământ a fost acordat de către persoana vizata prin Formularul de obținere consimțământ;

- în vederea asigurării contabilității, conform prevederilor legale aplicabile. Temeiul juridic pentru aceste operațiuni de prelucrare este îndeplinirea obligațiilor legale ale Abbraccio. În cazul nefurnizării acestor date de către Persoana vizata, Abbraccio nu își va putea respecta obligațiile legale de ținere a contabilității.

2. Transferul Datelor Personale

În cadrul operațiunilor de prelucrare efectuate în scopurile menționate mai sus, Datele Personale ale Participantului vor fi transferate către următoarele terțe părți, după cum urmează:

a) către Furnizorii de servicii ai Abbraccio

Abbraccio transmite Datele Personale furnizorilor companiei pentru a asigura prelucrarea Datelor Personale in deplina siguranța, în scopul procesarii tranzactiilor care fac obiectul sau de activitate, pentru: realizarea serviciilor de curierat, pentru tinerea contabilitatii, pentru hosting www.abbraccio-shop.ro si www.puntodistile.com, pentru procesatori de tranzactii cu cardul (in cazul platilor online cu card). Furnizorii de servicii contractați de Abbraccio acționează în calitate de persoane împuternicite ale Abbraccio și strict în baza instrucțiunilor documentate primite de la aceasta.

Lista cu furnizorii Abbraccio care prelucrează Date Personale în calitate de împuterniciți este:

-Contabilitate: Firma de conta.ro

-Hosting: Talk IT Communication SRL, Wix.com

-Curierat: Urgent Cargus

-Procesator plati card: Netopia/Mobilpay,

Lista se actualizează periodic, ori de câte ori intervin modificări în colaborarea Abbraccio cu furnizorii săi.

b) către consultanți externi, avocați etc. în vederea soluționării oricăror potențiale situații prelitigioase/litigioase;

c) către instituții și autorități publice (de exemplu, autoritati cu atributii de investigare a fraudelor, poliție, instanțele judecătorești etc.), dacă este cazul, în scopul exercitării și/sau apărării oricăror drepturi și interese legale ale Abbraccio.

Transferul Datelor Personale - localizare

3. Durata de stocare a Datelor Personale

Datele Personale ale persoanei vizate sunt stocate doar pe durata și în măsura în care este necesar pentru realizarea scopurilor menționate mai sus sau dacă există o obligație legală în acest sens. Pentru prelucrările de Date Personale unde este necesar consimțământul persoanei vizate, Datele Personale vor fi prelucrate și păstrate până la data retragerii consimțământului de către aceasta.

In cazul în care persoana vizata este inactiva pentru o perioadă mai mare de 6 luni de la data ultimei comezi de cumparare bunuri comercializate online de Abbraccio, datele cu caracter personal vor fi șterse.

De asemenea, Datele Personale ale persoanei vizate care se regăsesc în orice documente justificative care stau la baza inregistrarilor in contabilitatea financiara se pastreaza in arhiva Abbraccio timp de 10 ani de la data închiderii exercițiului financiar în care au fost întocmite documentele justificative, conform prevederilor Legii Contabilității. Nu în ultimul rând, în cadrul apărării și exercitării drepturilor și intereselor legale ale Abbraccio, Datele Personale necesare realizării acestui scop vor fi păstrate conform termenelor generale de prescripție.

După expirarea termenelor de mai sus, Datele Personale se șterg și/sau se distrug din evidențele/bazele de date ale Abbraccio. 

4. Drepturile Participantului privind protecția Datelor Personale

Persoana vizata are următoarele drepturi în legătură cu protecția Datelor Personale prelucrate de către Abbraccio, în calitate de operator:

Dreptul la informare: dreptul Participantului de a primi informații privind operațiunile de prelucrare a Datelor Personale efectuate de către Abbraccio;

Dreptul de acces: dreptul Participantului de a obține din partea Abbraccio o confirmare că acesta prelucrează sau nu date cu caracter personal care îl privesc și, în caz afirmativ, acces la datele respective și furnizarea de informații privind prelucrările de date;

Dreptul la rectificare: dreptul Participantului de a obține de la Abbraccio, fără întârzieri nejustificate, rectificarea datelor inexacte care il privesc sau completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete;

Dreptul la ștergerea datelor: dreptul Participantului de a obține de la Abbraccio, fără întârzieri nejustificate, ștergerea datelor cu caracter personal care îl privesc, în următoarele situații prevăzute de GDPR, astfel: (i) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate de către Abbraccio; (ii) Participantul își retrage consimțământul acordat pentru prelucrările de date bazate pe consimțământ; (iii) Participantul se opune prelucrărilor de Date Personale efectuate de Abbraccio; (iv) datele cu caracter personal ale Participantului au fost prelucrate ilegal de către Abbraccio; (v) datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale care revine Abbraccio;

Dreptul la restricționarea prelucrărilor: dreptul Participantului de a obține de la Abbraccio restricționarea prelucrărilor Datelor Personale în oricare din următoarele situații prevăzute de GDPR, astfel: (i) Participantul contestă exactitatea datelor pe care le prelucrează Abbraccio; (ii) Prelucrarea Datelor Personale de către Abbraccio este ilegală, iar Participantul nu vrea ștergerea Datelor Personale, ci solicită restricționarea utilizării lor de către Abbraccio; (iii) Abbraccio nu mai are nevoie de Datele Personale, dar Participantul i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; (iv) Participantul se opune prelucrării.

În cazul în care Participantul a obținut restricționarea prelucrării, Participantul va fi informat ulterior de către Abbraccio înainte de ridicarea restricției de prelucrare.

Dreptul la portabilitatea datelor: dreptul Participantului de a primi de la Abbraccio datele cu caracter personal care il privesc și pe care le-a furnizat operatorului într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și de a transmite aceste date altui operator, când mijloacele tehnice permit acest lucru. Participantul poate exercita acest drept doar când prelucrarea se bazează pe consimțământul Participantului sau când prelucrarea se efectuează prin mijloace automate.

Dreptul la opoziție: dreptul Participantului de a se opune, din motive legate de situația particulară în care se află, prelucrării efectuate de Abbraccio având ca temei juridic interesul legitim al acestuia.

Dreptul Participantului de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri (orice prelucrare automată care utilizează datele personale pentru a evalua anumite aspecte personale ale Participantului, cum ar fi istoricul de achiziții al Participantului etc.), care produce efecte juridice care privesc Participantul sau care îl  afectează în mod similar într-o măsură semnificativă.

Pentru exercitarea drepturilor de mai sus, Participantul poate trimite o cerere scrisă (i) prin e-mail la adresa: info@puntodistile.com sau contact@abbraccio-shop.ro sau (ii) prin poștă/curier la adresa sediului social al Abbraccio din strada Campia Libertatii, nr. 6, Bucuresti.

 

Pentru a da curs solicitărilor de exercitare a drepturilor de mai sus, Abbraccio poate cere informații suplimentare necesare pentru a confirma identitatea solicitantului cererii. Abbraccio va furniza un răspuns privind cererea Participantului de exercitare a drepturilor de mai sus, în termen de cel mult 30 de zile de la primirea cererii. Termenul de răspuns de 30 de zile poate fi prelungit cu două luni, atunci când este necesar, ținându-se seama de complexitatea și numărul cererilor, conform reglementărilor GDPR.

Pentru orice întrebări privind informațiile cuprinse în prezenta Informare, persoana vizata se poate adresa către Abbraccio, la adresa de e-mail: contact@abbraccio-shop.ro.

Participantul are dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, la adresa Bld. G-ral Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania, telefon: +40318059211, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro.

 

 

    7. Politica de utilizare a fisierelor de tip cookie

 

Ca majoritatea website-urilor, acesta foloseste cookie-uri.

 

Cookie-urile sunt mici fisiere text stocate pe computerul dumneavoastra de catre browser. Acestea sunt utilizate pentru multe lucruri, cum ar fi pentru a verifica daca ati mai vizitat site-ul in trecut sau pentru a ne ajuta sa stim cati vizitatori viziteaza site-ul in fiecare luna. Aceste fisiere contin informatii cu privire la utilizarea computerului, dar nu includ informatii personale despre dumneavoastra (numele, de exemplu).

Aceasta politica explica modul in care cookie-urile sunt folosite pe website-ul www.puntodistile.com si, in continuare, modul in care puteti controla cookie-urile care pot fi folosite pe acest site.

 

Despre politica de cookie-uri

 

Prin accesarea site-ului sunteti de acord ca aceasta Politica de cookie-uri se va aplica ori de cate ori accesati site-ul de pe orice dispozitiv.

Orice modificare a acestei politici va fi comunicata aici. Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta Politica de cookie-uri din cand in cand. Astfel de modificari intra in vigoare de indata ce acestea sunt afisate. Utilizarea in continuare a site-ului reprezinta acordul dumneavoastra la toate aceste modificari.

 

Utilizarea cookie-urilor

 

Putem colecta informatii in mod automat atunci cand vizitati site-ul, folosind cookie-uri. Cookie-urile ne permit sa identificam calculatorul si sa aflam detalii despre ultima dumneavoastra vizita. Puteti alege, de mai jos, sa nu permiteti cookie-uri. Daca optati sa nu le permiteti, nu putem garanta ca experienta pe site va fi la fel de buna ca in cazul in care permiteti cookie-uri.

Informatiile colectate de catre cookie-uri nu va identifica personal; aceastea includ informatii generale despre setarile de calculator, conexiunea la Internet, sistemul de operare si platforme, adresa IP, tiparele de navigare si orarele de navigare pe site-ul si locatia dumneavoastra.

Cele mai multe browsere de internet accepta cookie-uri in mod automat, dar puteti schimba setarile browser-ului pentru a sterge cookie-urile sau a preveni acceptarea automata.

Link-urile de mai jos explica cum puteti controla cookie-urile prin intermediul browser-ului – retineti ca, daca dezactivati cookie-urile din browser, atunci aceste setari se aplica tuturor site-urilor, nu doar acestuia:

Internet Explorer http://support.microsoft.com/kb/278835 (varianta pentru dispozitive mobile se regaseste la adresa http:/ /www.microsoft.com/windowsphone/en-us/howto/wp7/web/changing-privacy-and-other-browser-settings.aspx).

Chrome: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=en-GB&answer=95647

Safari: http://docs.info.apple.com/article.html?path=Safari/5.0/en/9277.html (sau http://support.apple.com/kb/HT1677 pentru varianta dedicata dispozitivelor mobile)

Firefox: http://support.mozilla.org/en-US/kb/ Enabling%20and%20disabling%20cookies

Blackberries:http://docs.blackberry.com/en/smartphone_users/deliverables/32004/Turn_off_cookies_in_the_browser_60_1072866_11.jsp

Android: http://support.google.com/mobile/bin/answer.py?hl=en&answer=169022

Opera: http://www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy/

 

Tipuri de cookie-uri ce pot fi folosite pe site

Urmatoarele tipuri de cookie sunt folosite pe acest site:

1. Cookie-uri de personalizare

Aceste cookie-uri sunt folosite pentru a recunoaste vizitele repetate pe site, precum si alte informatii in legatura cu navigarea (de exemplu, modul in care se ajunge la site, paginile vizitate, optiunile selectate, informatiile introduse). Acestea sunt utilizate pentru a recomanda continutul.

2. Cookie-uri Analytics

Acestea monitorizeaza modul in care vizitatorii folosesc site-ul si modul in care acestia au ajuns pe site. Aceste informatii sunt colectate astfel incat sa putem vedea datele totale (nu individuale) despre utilizatorii site-ului.

3. Cookie-uri de la servicii terte

Retelele sociale, website-urile cu continut video si alte servicii pe care le oferim sunt conduse de alte companii. Aceste companii ar putea sa plaseze cookie-uri pe computerul dumneavoastra, atunci cand folositi site-ul nostru.

In continuare gasiti o lista de locatii unde puteti afla mai multe despre serviciile specifice pe care le putem folosi si utilizarea cookie-urilor:

Facebook: http://www.facebook.com/about/privacy/your-info-on-other

AddThis: http://www.addthis.com/privacy#.T6j–usS0bw

Twitter: https://twitter.com/privacy

YouTube: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/faq/#toc-cookies

 

4. Cookie-uri de gestionare a site-ului

Acestea sunt folosite pentru a va mentine identitatea sau sesiunea pe site-ul web. De exemplu, am putea folosi cookie-uri atunci cand pe o pagina este implementat un sistem de vot/sondaje, pentru a se asigura ca puteti vota o singura data.

Aceste cookie-uri nu pot fi oprite in mod individual, dar puteti schimba setarile browser-ului pentru a refuza toate cookie-urile (vezi mai sus), in cazul in care nu doriti sa le acceptati.

 

 

   8. Calitatea serviciilor de hosting – erori de functionare

Site-ul www.puntodistile.com este gazduit de serverele unei terte firme. Vanzatorul nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site, indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate. Vanzatorul nu va putea fi facut raspunzator pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.puntodistile.com.

FRAUDA

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.PUNTODISTILE.COM SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE AU INCERCAT FRAUDAREA.

 

 

   9. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.puntodistile.com si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre Utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.puntodistile.com, Clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Fotografiile au caracter informativ si pot contine rareori inadvertente cum ar fi: nuanta culorii produselor din poze poate fi diferita decat cea reala, la fel si dimensiunile sau modelele desenate pe produse. Unele specificatii sau pretul serviciilor pot contine erori de operare sau pot fi modificate de catre vanzator fara un preaviz, fara insa a afecta comenzile deja acceptate.

Contractul dintre Vanzator si Client, pe baza Comenzilor, intra in jurisdictia legilor din Romania.

Toate dialogurile cu privire la acest Contract vor fi purtate exclusiv in limba romana.

Create a website